Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

The Human Quest

The human quest book


Det är lika bra att jag erkänner det. Det här är ett av de uppdrag som jag är absolut stoltast över att få vara en del av. Mattias Klum har länge varit en förebild och hans fantastiska foto och film är väldigt inspirerande. Så när formgivaren Karin Brodén ringde och frågade om jag ville illustrera till en bok med Mattias Klums bilder kändes det nästan overkligt. Mattias ville tillsammans med Johan Rockström Stockholm Resilience Centre skapa en bok som öppnade våra ögon för den nya era som vi är på väg in i - antroprocen. Vi människor påverkar vår jord mer än någon annan kraft på jorden. Detta ger oss väldiga möjligheter men också ett väldigt stort ansvar. Vi måste förändra vår livsstil till en hållbar livsstil där vi anpassar oss till de förutsättningar som jorden ger oss. Vi måste förhålla oss till jordens möjligheter och begränsningar och Johan Rockström har formulerat nio mätbara gränsvärden. Dessa ”Nine boundaries” är nu vedertagna gränsvärden som kan hjälpa oss att förstå hur vår planet mår.

En av mina favorittidningar - Magasinet Filter gjorde i senaste numret ett fint reportage om Mattias och hans arbete. Där förklarar han engagerat om detta och mycket annat.

Boken blev väldigt vacker och Karin, Mattias, Johan och alla andra har gjort ett fantastiskt arbete. Så vill ni ha en vacker och viktig tegelsten så köp den på Adlibris som tryckt bok eller som e-bok.Mitt uppdrag var att snygga till diagram. Låter kanske inte så kul, men det var det. Här kommer några av de som kom med i boken.

The Human Quest ill 6

The Human Quest ill 5

The Human Quest ill 3

The Human Quest ill 1

|