Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

1-årskalas

”Tiden går fort när man har kul.” Idag är det ett år sedan jag drog igång lilla illustrationsfirman. Makalöst roligt och inspirerande. Mycket slit har det varit men nu känns det som om det puttrar på i behaglig takt. Jag har fått uppdrag som jag inte vågat hoppats på och uppmärksamhet som jag är oerhört glad för. Tack till alla sköna människor, vänner, kunder och kollegor som gjort mitt första år till ett suveränt år!

Just nu gillar jag papper. Ja, det har jag väl gjort länge, men ibland snöar jag in på någonting under några månader. Papper är min snö just nu.
Här har jag gjort några ettor för att fira min bemärkelsedag!

Kalasstolpar_LR


Små tips på intressanta kreatörer med pappersslöjd som specialitet
Yulia Brodskaya
Mary Emma Hawthorne
Cool 4 Cats
Maurizio Santucci)
Jean Julien

|

Hemsida med portfolio

Ibland finner man att man går i cirklar. Kanske är det just så med detta. Nu efter nio år i reklambranschen är jag tillbaka ungefär där jag började. Det var här mina drömmar började och nu ska de få bli verklighet. Jag har alltid längtat efter att få teckna på heltid och nu så är det dags.

Målet är att arbeta tillsammans med de främsta kreatörerna och skapa fantastiska illustrationer till reklam, bok, tidning och film. Jag sitter idag tillsammans med fyra andra kreatörer på norr i Örebro. Vi delar på en liten lokal där vi trängs och har det så mysigt så.

Jag är stolt över att ha lyckats knåpa ihop en hemsida åt mig och åt er. Titta runt i mina olika portfolios och se vad jag kan hjälpa er med. När ni gjort det så tycker jag att ni ska komma förbi och säga hej. Då bjuder jag på kaffe och en massa kakor. Vi ses!
|

Det gamla är förbi. Något nytt har kommit

Under snart två år har jag bloggat om livet som bildskapare. Jag arbetar nu under nytt namn och i eget företag, men om ni vill se lite av min historia så rekommenderar jag ett besök på min gamla blogg.


Mattiaspicturesblogspot

|