Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Sommarlängtan

Visst känner man sig lite extra stel så här års när det bara vankas regn och rusk? Det ska mycket till innan jag ger mig ut på joggingrundan och dessutom har jag varit rejält hostig under några veckor. Så när jag fick uppdraget att teckna en karta åt CFS rehabanläggning i Marbella så kändes det som ett andningshål. Något att längta bort till för den trötta och soltörstande kroppen. Blues and Backhand anlitade mig för att visualisera den vackra anläggningen på hemsida och i annat marknadsföringsmaterial.

Överst ser ni den gamla kartan och under den ser ni den uppiffade varianten som jag gjort. Och klicka här så får du se hur den ser ut på deras hemsida. Till hemsidan.

nykartaCFS Marbella karta skärm bred 3Marbella karta

|

Rättvis illustration

Miljö- och människorättsfrågor är någonting som engagerar mig starkt. Så när Liljeholmens folkhögskola bad mig illustrera till deras Bibelkurs och deras kurs i Miljö och rättvisa så kändes det helt rätt.

Kunden hade med sig många bra önskemål om vad bilderna kunde innehålla och önskade även ett manér men sedan var jag fri till komposition och färgval. Tecknade darriga, sökande linjer blyerts för att sedan färglägga kraftfullt och kantigt i Photoshop. Inspirerande och utvecklande. Tack för förtroendet!

Nu är det verkligen höst. Bladen faller tungt från träden utanför fönstren. Gråkall morgon. Njuter av de stunder solen är framme och kan inte låta bli att längta lite till den första långfärdsskridskoturen. Den är kanske inte mer än några veckor bort. Mys!

Bibel-Rättvisa framsida LRBibel-Rättvisa framsida detalj LR
Bibel samtal LRMiljö Rättvisa LR

|