Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Jag som inte gillar vektorillustration

Jag försöker att rita mer och mer för hand och gillar inte vektorillustration så värst mycket just nu. Så motsägelsefullt och irriterande att jag råkade stöta på en duktig illustratör som lyckades inspirera mig till att göra en liten vektorgubbe. Sån’t är livet. Dance in the rain. Nu ska jag äta korv.

Man in rain_LR

|

Löv och kylig vårdag

Häggen doftar, syrenen håller på att slå ut, det småduggar och jag fryser om fingrarna. I går lunchade jag med en kompis på Stadsträdgården här i Örebro. Älskar det stället. Åkte dit lite tidigare än avtalad tid och skissade lite i deras växthus. Färska blad har så fin grön färg.

Var och tittade lite i vår nya lokal i dag på morgonen. Östra vintergatan 22. Låter vackert och är vackert. Ska färgsätta rummen utifrån en illustration av Pietari Posti. I början av juni går flytten. Puh!

Funderar en hel del på att åka till Dublin i höst. Ett gäng inspirerande illustratörer och grafiska designers möts där i början av november. Kanske kan jag då få se, höra och lära av några av de som jag ser upp till. Bland andra kommer James Jean och House Industries finnas där. Kolla in listan på I Love Offset

Jon Klassen är en annan illustratör som ligger Top of Mind just nu. Gillar hans vackra ytor och känsla för färger. Kolla in!


Lövskiss

|

Fluorboken

Tillsammans med byrån Think Happy Thoughts fick jag vara med och illustrera en bok åt företaget Actavis. Boken handlar om Fluor och är skriven av Karin Sjögren som är en av de främsta Fluorexperterna i Svea rike. Min uppgift var att beskriva olika skeenden och små tandhjältar. Här visar jag några av bilderna i den finfina boken.

Framsida 20090504123
Inlaga 20090504124Karies

|