Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Kolla!

Nu så minsann fick jag tummen ur och skickade in några bidrag till tävlingen Kolla! Vet inte om jag kommer hamna på prispallen prexis men det är ju alltid kul att pressa sig lite och se om det finns någon som gillar dem man gör.

Här är prylarna som ska granskas och bedömas av finfolket.


Change_flying
Stulen identitet

CasasPatronales
Frizon Affisch

Tipsar om en söt liten studentfilm. Snygg och finurlig. Klicka här

|

Samtal

Önskar att jag kunde åka till Stockholm i morgon och vara med på Svenska tecknares samtal om upphovsrätt. Ett ämne som jag skulle vilja lära mig mer om, men just nu så pressar jobbet på och jag måsta hinna med att leverera en hel del prylar innan januari kommit till sin ända. Har många spännande saker på gång och har äntligen kommit vidare lite i mina drömmar att få till en barnbok. Nu har jag i alla fall skrivit ner två små berättelser för barn. Snart träder det väl några små ansikten i mitt huvud eller på ett papper.

Och så ska jag försöka kränga iväg några bidrag till tävlingen KOLLA. Vore kul att få vara med att tampas med hjältarna inom svensk illustration. Känner inte riktigt att jag är där än, men övning ger färdighet. Och tålamod har jag rätt så gott om.
|

IT-mästaren

Nu har nya sajten för IT-mästaren kommit på plats. Det är mina kompisar Dickens och Arvid på NPP reklambyrå som gjort jobbet och jag fick förmånen att rita lite åt dem. Busiga ettor och nollor som ställer till det på stan samt denna bild för outsourcing. Kolla in nya sajten här: IT-mästaren

Ill_outsourcint

|