Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Stockholmsskisser

Att skissa på tåg är spännande. Det känns som en blandning av smygtittande och uppträdande. Om man blir upptäckt av den som man tecknar av väntar ett spänt ögonblick då nästa steg hänger i luften. Kommer de att bli förnärmade av att blivit avritade kanske arga eller kanske till och med smickrade. Ska man visa det man skissat? Det bästa är nog att inte bli upptäckt alls. Att få observera i lugn och ro. Hitta spännande karaktärer. Träna ögat och handen.

Man_skiss_102

Teknik: Blyerts på papper
Just nu: Idag upptäckte jag, via Silja Götz, en underbar illustratör: Montse Bernal

|

En liten fingervisning

Reklambyrån Strateg har flyttat till nya och stora lokaler. I samband med detta drog en reklamkampanj för byrån igång och där var jag inblandad på ett litet hörn. Mina illustrationer prydde bland annat små knappar som delades ut under inflyttningsfesten. Inte så märkvärdigt kanske, men jag tycker att de blev rätt söta.

Strategknapp_6688_2

|

Bra tryck på Frizon

Det finns glädjande nog riktigt mycket att göra. Många kul jobb ramla in från olika håll och kanter. Ett av dem som jag hållit på med ett tag nu är Frizon. Nu har det första utskicket med tryckta affischer och flyers gått iväg. Spännande.

Affisch_6685
Flyer

|

För miljöns skull

Är världen på väg att rämna eller finns det hopp? Tidningen Dagen recenserar några böcker och valde en av mina bilder för att illustrera det hela. Jag hade lite svårt att känna in vad det skulle vara för slags illustration så det blev flera olika och så överlät jag beslutsfattandet till bildredaktören. Hon valde den lilla målade bilden med en flicka, en ballong och en kaktus. Poff!


Akta_målad_LR
I dagen_0050_LR
Akta_tecknad_LR
Moder jord utslagen_LR
Hålla fast2_LR

|