Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Frizon goes illustration

Frizon är en stor och härlig festival som i sommar arrangeras för elfte året. Temat för året är uppbrott och jag fick förmånen att pyssla om deras illustrerade grafiska manér. Jag har ambitionen att teckna mer och mer för hand och Frizon nappade på just ett handtecknat manér med enkel färgskala.
Länk till hemsidan för Frizon 2009.

Frizon_b1024_liten
Frizon NB1
Frizon NB2
Gillar just nu extra mycket Pietari Posti och julgranar.

|

Brostaden förenar

Brostaden har byggt broar under många år och nu har de gjort något spännande. De har färdigställt en bro över E4:an på en natt och de behövde bara stänga av trafiken under tio minuter. Ja, för dem som är insatta är det här fantastiskt och jag fick uppdraget att beskriva förloppet med några tekniska illustrationer. De hamnade slutligen i deras kundtidning som produceras av NPP Stockholm.

Brostaden

|

Nu blir det andra bullar

Reklambyrån Idébild i Örebro gav mig uppdraget att teckna åt deras julutskick. Kände mig hedrad och ritade enligt önskemål en Plussebulle så fint som jag bara kunde. Idag landade det i lådan hos utvalda kunder. Smaklig måltid.

Plussebulle
Julutskick med saffranspåse och recept på utsökta plussebullar från Idébild

|

Fåglar från förr

Jag har ett så kul jobb! Sitta och rita hela dagarna. När jag som liten satt i min begagnade skolbänk med grovt lock med mycket patina och lyssnade på Tintin i Tibet på kassett så kunde jag nog inte tänka mig en bättre tillvaro än att få rita hela, hela tiden. Och nu är jag där!

Jag håller på att teckna på ett uppdrag där det är en massa djur inblandade. Det smittade av sig till när jag skulle måla under ett 100-årsjubileum i en kyrka i helgen. Duvor som en symbol för frihet och ande stod i kontrast till en röd, robust kyrkobyggnad.

Betlehemskyrkan
Bild från Betlehemskyrkan Örebro
Orn
Blyertsteckning som blir del av reklamcollage.

|