Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Konfirmationsmaterial i fin form

Låååång och skön ledighet. Sicken härlig sommar det blev. Har kuskat runt med familjen i vår slitna gamla husvagn och sett barnen leka i solvarma vattenbryn. Läppjat kaffe, fiskat krabbor, haft sand överallt, paddlat kajak, lekt haj med glatt skrikande barn och en massa annat som hör en underbar sommar till.

Innan ledigheten fick vårens och sommarens stora projekt åka till tryck. Det var Marcus förlag som valt att låta mig formge och illustrera Skander Kurtin och Magnus Sternegårds bok Vägen folk. Boken är tänkt som ett undervisningsmaterial i bland annat konfirmationsundervisning. Boken var ett verkligt drömprojekt där jag fick fantastisk frihet och stort förtroende från både författarna och förlaget. Dryga 200 sidor där jag fick möjlighet att leka, teckna och måla. Variation och experimentlusta. Kreativit och lekfullt. Underbart!

Boken trycktes på tjockt obestruket papper och blev bara så där fin som man vågade drömma om. Här kommer några bilder och en liten videosnutt.

Boken kan du beställa här: Vägens folkVägens folk_1111_2Vägens folk_1112_2Vägens folk_1113_2Vägens folk_1114_2Vägens folk_1115_2Vägens folk_1116_2Vägens folk_1117_2Vägens folk_1118_2Vägens folk_1119_2Vägens folk_1120_2Vägens folk_1121_2

Passar på att tipsa om den vackra musikkonstellationen Two Birds. Emanuel Sandgren och Ellen Vingren med känsla och hjärta.


Bookmark and Share


|