Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Kreativ utflykt

I fredags styrde vi kosan mot Stockholm jag och några kreativa vänner. Batteri bjöd in till Creative Day och en rad intressanta föreläsare som bjöd på livsvisdomar och galenskaper.

IMG_1500-LR


Fredrik Markus, CD höll en vild och spännande föreläsning om olika devices. Han pratade om nutid och framtid inom hur vi tar till oss information på webben. Detta blandat med om hur viktigt det är att våga tänka stort och bortom det som finns idag. Anna Romson, AD för bla Nygårdsanna och Alecta, pratade varmt och fint om det enkla i att inte krångla till det. Hennes tes var att man skall lära känna kunden och ”Hitta - hitta inte på”. Kjell Dahlin, pratade om hur ett varumärke aldrig blir starkare än dess medarbetares handlingar och beteenden. Mattias Åkerberg copy pratade om sin bok ”Sälj det med ord” och vikten av att skriva det man vill säga och inte krångla till det. Och avslutningsvis grafiska formgivaren Nille Svensson som verkligen tyckte om när man krånglar till det! Han pratade mycket om fascinationen inför det dolda, underliggande - det som han kallade för puzzle. Fantastiskt inspirerande blandning på kreatörer!


Bookmark and Share

|