Hej och välkommen
Jag är illustratör med många år som AD på reklambyrå och en hel del konst i bagaget. En skön och kreativ blandning.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
Bland mina kunder finns diverse företag, reklambyråer, tidningar och bokförlag.
Illustratör, illustration, illustratör, illustration
I bloggen här intill visar jag skisser, inspiration och skriver om saker som händer mig om dagarna. Du kan även titta på min portfolio hos Popill och om du vill får du gärna slå mig en pling eller komma över på en fika eller två.
Blobb i sidospalt2
Portfolio_mini


Illustration
Kunder
Kundlogotyper

Sajter där jag finns
Illustrationmundo
Behanche
illustratorcentrumKöp en bok eller två
Tre böcker där jag fått förmånen att rita. Klicka på bilderna för att se mer.
Vägens folk omslag fri liten
Gud det är jag framsida LR

Kategorier i bloggen

Brädspel som räddar jorden

När Svenska kyrkans Unga ringde mig och frågade om jag kunde hjälpa till med att teckna till en sak så är det klart att jag blev intresserad. Jag har tidigare tecknat till en del av deras arbetsmaterial och tyckt att det har varit tipp topp. Men den här gången gällde frågan någonting lite större. Och jag höll på att trilla av stolen när jag fick höra att det rörde sig om att teckna till ett brädspel. Jag som fullkomligen älskar brädspel. Som liten började det med hårda matcher i Bondespelet med kusinerna, Monopol med syskonen och senare Finans med kompisarna. I tonåren var det Risk som gällde och efter det så tog Settlers vid och nu senast Ticket to Ride. Så att få teckna till ett spel var minst sagt en barndomsdröm som blev verklig.

Spelet Optimum är framtaget av spelutvecklarna/genierna Jakob Hammarbäck och David Fällmar och den underliggande tanken är att ungdomarna i Svenska kyrkans unga ska lära sig att bruka jorden på ett hållbart sätt och se människans och sin egen möjlighet att påverka jorden negativt och positivt. Jag har hittills bara sett det provspelas som prototyp en gång men kan knappt vänta tills jag får lägga vantarna på ett färdigt exemplar att duka upp på spelbordet där hemma.

Stort tack till Anna och Malin på Svenska kyrkans Unga för uppdraget. Så kul!

spel optimum upplägg


Skärmavbild 2013-01-30 kl. 23.39.28
Skärmavbild 2013-01-30 kl. 23.39.05Skärmavbild 2013-01-30 kl. 23.38.38

|